ePrivacy and GPDR Cookie Consent Script by Cookie Consent

-Går du også og overvejer at få et blødgøringsanlæg? Se fordelene her:

 • DVGW godkendt, hvilket vil sige at det er godkendt til drikkevand.

 • Produceret i kvalitetsmaterialer og med en indbygget klorsonde, som forebygger bakterievækst i anlægget.

 • Kan fjerne alt kalkindholdet i vandet.

 • Ingen kalkpletter på glas og porcelæn.

 • Beskytter hårde hvidevarer mod kalk, hvilket forlænger levetiden og ydeevnen bevares, hvorved elforbruget også reduceres.

 • Besparelser i reparationer.

 • Mindre forbrug af sæbe og rengøringsmidler, og der kan anvendes biologisk nedbrydelige produkter.

 • Minimering af behov for skrappere kemikalier.

 • En besparelse på op til 2/3 af vaskemidler, og derved mindre slidtage på tøjet, som bevarer farverne og forbliver bløde uden brug af skyllemiddel.

 • Blid mod hud og hår. Mindsker risikoen for udtørring og eksem. Samtidig skal der væsentligt mindre shampoo til en hårvask, og i mange tilfælde kan balsam helt udelades.

 • Ingen behov for skintonic og nedsat forbrug af cremer, da de optages bedre af huden.

 • Besparleser i kroner og i arbejdskraft

 • Mindre forbrug af sæbe og rengøringsmidler og der kan anvendes biologisk nedbrydelige produkter.

 

 

 

-Ingen dyre salttabletter som i andre anlæg!

Alle vores blødgøringsanlæg er udstyret med en indbygget klor-sonde, så du kan bruge de almindelige salttabletter til blødgøringsanlægget, og der er derfor ikke brug for de dyre klorsalttabletter, som andre lignende anlæg anbefaler. 

 

 

 

-Det er naturligvis godkendt som drikkevand.

- Er blødgjort vand salt?

Indholdet af natrium i blødgjort vand stiger, hvorimod kloridkoncentrationen forbliver uændret. Smagen af salt opstår ved en kombination af natrium og klorider. Derfor er bødgjort vand ikke salt. 

-Fremmer blødgøringsanlæg væksten af bakterier?

Det er kun stillestående vand der fremmer spredning af bakterier. Da vand hver dag løber igennem blødgøringsanlægget, er der ingen risiko for bakterievækst. Hvis der ikke bruges husholdningsvand i en længere periode. F.eks. i en ferie, vil anlægget stadig regenerere da lovgivningen siger, at der skal regenereres minimum hvert 4. døgn. Blødgøring af vand hindrer vækst af farlige bakterier såsom Legionellabakterier, som akkumuleres i kalk.

-Er mit postevand ikke allerede blevet behandlet?

Postevand er vand der opfylder gældende standarder for drikkevand. Vandet er allerede behandlet. I Danmark er der forskellige hårdheder alt efter, hvor i landet man bor. Nogle steder er der over 30odH (tysk hårdhedsgrader). Denne værdi er ikke sundhedsskadelig, men betyder, at vandet er meget hårdt, hvilket giver kraftige aflejringer i vandhaner, toiletter og rør.

-Øger kalkaflejringer energiudgifterne?

Ja, kalkaflejringer nedsætter effekten af en varmtvandsbeholder og opvarmingsprocessen i centralvarme- og varmtvandsanlæg i boligen.

Kalkaflejringer med en tykkelse på 1 mm. på overfladen af en varmeveksler eller varmtvandsbeholder nedsætter effektiviteten med ca. 12%, og forøger derved energiforbruget tilsvarende. Man har beregnet, at mer-udgiften på varmeudstyr, som skyldes opbygning af kalkaflejringer, er på gennemsnitligt 20%

 

Vi kan kontaktes på tlf. 75891030

Vi står også klar til at hjælpe dig med alt inden for VVS og VVS Service.
  ve godkendt

 

Dit professionelle VVS-firma  

VVS Hedensted - VVS Juelsminde - VVS Vejle - VVS Middelfart - VVS Fredericia - VVS Kolding - VVS Horsens - VVS Skanderborg - VVS Århus