ePrivacy and GPDR Cookie Consent Script by Cookie Consent

Om VVS Mester

Hos VVS Mester er det nemt at købe VVS online og herefter med et enkelt klik vælge, om du vil have din lokale certificerede VVS Mester til at levere produktet fragtfrit og installere det hurtigt og professionelt, www.hedensted-vvs.dk. Det er helt op til dig, om du gør det selv, eller vi skal gøre det for dig. 

Bag konceptet står en landsdækkende sammenslutning af autoriserede VVS-installatører i samarbejde med Solar A/S, en førende sourcing- og servicevirksomhed i Nordeuropa. Vi startede VVS mester i 2009 og har forfinet vort arbejde siden. Vi tager kun markedets mest solide og gennemtestede produkter ind i vores sortiment, og installatørerne i VVS Mester bliver løbende efteruddannet, så de er helt ajour med teknik, tendenser og lovgivning. Vi stiller selv høje krav til det arbejde, vi leverer. 

Hos vvsmester.dk får du sikkerhed og garanti for kvalitet hele vejen igennem. Vores VVS Mestre leverer rådgivning og services.

Når projektet skal udføres

Når du har et stort byggeprojekt, kan vi tilbyde at styre det fra A-Z, samt give dig sparring af høj faglig kvalitet. Vi giver dig selvfølgelig garanti på materialer og arbejde.

Bestil et gratis Mestertjek "www.hedensted-vvs.dk"

Når uheldet er ude

Står du med et akut problem, er hjælpen lige ved hånden. Vi rykker hurtigt ud med professionel hjælp, når uheldet er ude - og vi rygger selvgølgelig op efter os.

Få optimerings råd til din bolig fra din lokale VVS Mester "www.hedensted-vvs.dk

Når der skal spares penge

Vi tjekker dine installationer, kigger efter mulige forbedringer og giver dig et overblik over, hvor du kan spare og få forbedret komfort. Vi giver dig selvfølgelig skarpe priser på konktete løsninger.

VVS Mestre udfører totalløsninger.