ePrivacy and GPDR Cookie Consent Script by Cookie Consent

Bruger du flere penge  i vand og varme slut du behøver?

Hvis du er den mest boligejere, bruger du flere penge i vand og varme slut nødvendigt. Mænd hvor sætter du ind? Din bolig har mange installationer, og det er meget at vurdere, om det hele arbejde optimalt.

 

Køkken:  Madlavning og opvask trækker veksler på vand- og energiforbruget i det moderne bolig. Derfor er det værd ved at holde øje med, om alt arbejde optimalt, og om der kunne være besparelser ved hente med nye installationer.Stue:  Der skal være lunt og hyggeligt i en stue. Varmen er ikke gratis, mænd, der holdes, kan du med moderne radiatortermostater eller gulvvarme få et effektivt varmesystem, der udbetaler uden at det brede budgetkontoen af.

 

Badeværelse:  Du har sikkert alle de rigtige vaner på badeværelset. Tager korte brusebade. Lukker til vandet under tandbørstningen og den slagger. Mænd hvis dette badeværelse er blot nogle få år gamle, er der sandsynligvis flere gode sparekroner ved hente

 

Soveværelset:  Du tænker måske ikke på soveværelset som en kritisk energisluger. Er det også sjældent, mænd, hvorfor ikke de par hundredlapper med, hvis de kan spare? Især termostater, gulvvarme og ventilation kan være en kilde til energispild i soveværelset.

 

Bryggers:  Et travlt rom, der ofte står for en pæn del af boligens vand- og energiforbrug. Example tøjvask og -tørring kræver ressourcer, og hvorfor kan der også hendes være penge ved hente ved og grundlæggende gennemgang.

 

Kælder:  Kælderen / fyrrummet er hjertet i din boligs vand- og varmesystem. Og hvorfor et sted, du bør holde et våben øje, hvis du ikke ønsker at bruge unødige kroner. Selv og uskyldigt udseende cirkulationspumpe kan dække over et væsentligt bidrag til elregningen. 

 

Hvor meget  kan jeg spare?

Med vores energiberegner kan du hurtigt og nemt regne ud, hvor meget du kan spare ved opdateret energi-installation i din bolig. Følg linket og få svaret nu.