ePrivacy and GPDR Cookie Consent Script by Cookie Consent

Kravene til at blive Børsen Gazelle er hårde. En gazellevirksomhed vokser kontinuerligt og fordobler som minimum sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår, samtidig med der er positiv vækst alle årene. Vi har fået titlen som Børsen Gazelle 2019 og er meget stolte af dette.

AMBASSADØR HOS 3byggetilbud.dk
 

For 3 år i træk er vi udvalgt som ambassadør for 3byggetilbud.dk. Fælles for alle ambassadører er deres loyalitet og engagement som samarbejdspartnere. 
Når ambassadøren udvælges, ser 3byggetilbud.dk på følgende faktorer:

- Kundetilfredsheden på de udførte opgaver
- Svarprocenten overfor bygherren
- Længden på samarbejdet med 3byggetilbud.dk
- Feedback fra bygherren

 

                                           

Lokal håndværker hyldet af brugere           

I den seneste tid har håndværkere over hele landet konkurreret om at blive den bedst anbefalede i deres region. Brugerne på Håndværker.dk har nu afgjort, hvem de synes er de bedste håndværkere, og valget er faldet på Hedensted VVS Service A/S i Region Midtjylland.

Fra den 19. august til den 29. september har brugerne på Håndværker.dk vurderet og anbefalet deres lokale håndværkere. Det har dannet grundlag for uddelingen af Håndværker.dk Prisen 2019. Resultatet er blevet 73 vindere fordelt på 6 regioner i udvalgte brancher. Blandt vinderne er Hedensted VVS Service A/S fra Hedensted, som har vundet i et tæt opløb og dermed blevet valgt af brugerne som “Region Midtjyllands bedst anbefalede VVS”.

Jens Palmelund fra Hedensted VVS Service A/S er naturligvis glad for prisen og udtaler stor stolthed ved at have vundet:

“Det betyder rigtig meget for os at have vundet prisen, da vi hver dag arbejder hårdt for at bevise, vi er de bedste til vores arbejde. Folk taler tit om det dårlige, de oplever i branchen, så det er rart at kunne vise, at vi står for det modsatte.”

At netop anbefalinger har en stor betydning, understreges også af Bolius Boligejerundersøgelsen fra 2018, hvor op til 40 % af de adspurgte svarer, at det er vigtigt for dem, at de har fået håndværkeren anbefalet, eller at de har kendskab til virksomheden i forvejen, når de vælger en håndværker. Det er noget, Hedensted VVS Service A/S også kan nikke genkendende til:

“Prisen og anbefalingerne kommer til at have stor betydning for vores firma i fremtiden. Vores virksomhedsprofil besøges af mange brugere på Håndværker.dk’s hjemmeside, og vi er sikre på, det kommer til at have en stor effekt, at kunderne kan læse de mange positive ord, tidligere kunder har skrevet om os. Anbefalingerne er helt klart den bedste måde, vi kan markedsføre os selv.”

På landsplan er der blevet givet over 3000 anbefalinger fra brugerne på Håndværker.dk, og det har været med til at danne ramme om kåringen.